Saturday, February 12, 2011

Stop Plis Stop It ! - Noktah "."

ohhh, minggu nie buat sy sangat letih. bayangkan cuti seminggu dan tetibe naek dengan test. management lagi tu ! woaaaa. bercanda betul lecturer. dah lah masuk sampai bab 3, kitorang pulak baru belajar sampai bab 1. pagi nak exam tu baru cover bab 2. hebat kan ? dan soalan first yang keluar tadea dalam bab 1, 2, 3. memang betul dia tgh bergurau, sepoloh percent woo. jadi, ape yang anda mahu sy natijah kan ? "kau tipu tipu aku." ahha ! 

alolo cumel nye nate nie maroh. - ala ala speaking ganu :)

tapi..

p/s : miss, tolong bagi markah sekian kat sy plisss, ;(
       miss, sy baek kat dalam kelas kan kan kan ?
       plus, miss cantek lah. :)

tiba tiba hati berkata :

"eh, eh, cukup.
cukup.
cccuuukkkkkuuuppp." nada yang menjerit sikit

sebenarnye sekarang sy tadea mud untuk cerite pasal test yang dah lepas. ( dengan muka yang yakin dan confident ) huh ! go ahead dengan test x test x test x test a.k.a. power of four test, formula baru untuk test yang tak lepas lepas lagi tu. nak nak far far away. mau berbuih mulut jawab test paper far sambil berguling dalam dewan temenggung jugah tu. eh silap silap, temenggung jugah tu sasterawan negara. ( woo ho ho, teruk betul, failed sejarah sy macam nie ) dewan temenggung aje lah name nye ! 

tapi tapi tapi hidup kene lah control macho.

sy search macho keluar yang ni ?hm, ok lah tu ea ea ? 

so, jadi, mari, terus, ayuh, lekas, cepat, dengan aim sy untuk entry kali ni. to investigate the relationship between ....... haaa, tu ayat cari aim sains paper 2 sekolah rendah tu. darjah 6 bahagia dengan cikgu hafizah. ahha ! "cikgu hafizah isteri cikgu rosli, singget lah cikgu. nak beli air cedok kat makcik kantin. sy dah femes kan cikgu dalam belog sy yang cantek nie tau ! " tapi kan, tapi kan, ayat tu macam ayat wartawan kan. ala ala "xoxo - gossip girl." oh atau dengan kata kuang asam sikit, macam ayat budak penyibuk kan ? oh, x boleh pakai x boleh pakai. nanti kena banded. eh eh, kuat jugak daya ingatan sy ek. (: tapi pelik nye kenape sy tak ingat ape sy hafal waktu test aitu ? ehh eh eh, dah dah syazana, kan kate nak lupekan ! sepak kank.

__________________________________________________________________________

ok terus kan, sebenarnye sy nak cakap pasal lagu Gita Gutawa - Jalan Lurus. oh oh oh, sy sukea sgt tu. plus, Gita Gutawa tu pulak comel yang amat kan ? :0 hari hari layan lagu nye sampai sepoloh kali ulang ulang, sampai lagu tu yang bosan dengan sy, bukan sy yang bosan dengan nye. eee, demand ea awk, cik lagu ! ( kdg2 kite kene fikirkan perkataan dan perasaan benda di sekeliling kite, kalau mereka blh berkata kata.. :p ) cube lah anda try try dengar. tapi tak tahu lah bagaimana citarasa anda, tapi nie lagu jiwa sy. (:

tu sajea aim sy sebenarnye.

terima kasih, :)

6 comments:

  1. saya juga suka gita gutawa.. =] heheehe padahel br dnga aritu... =]

    ReplyDelete
  2. kita memang sudah ditakdirkan sepadan ! :)
    hidup I330A

    ReplyDelete
  3. yelah. sy tak hebat macam awak ! :(

    ReplyDelete
  4. huhui.. mana ada.. awak tipu..
    awak cantik .. :D

    ReplyDelete
  5. ehhh awak nie !
    nie sudah lebih :p

    ReplyDelete